ΣΙΝΕΜΑ INFO.GR. Ένα website αφιερωμένο στον κινηματογράφο.
ΑΡΧΙΚΗ | ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ | ΤΑΙΝΙΕΣ | ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ | ΗΘΟΠΟΙΟΙ | ΝΕΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ CINEMAINFO.GR

ΠΙΣΩ

Διαφήμιση στο cinemainfo.gr

Το cinemainfo είναι ο ιδανικός χώρος στο ίντερνετ για την προβολή δραστηριοτήτων, προιόντων και υπηρεσιών με στόχευση σε ένα συγκεκριμένο κοινό που αγαπάει τον κινηματογράφο.

Οι βασικοί διαφημιστικοί χώροι που διαθέτει το cinemainfo.gr είναι 3

Διαφημιστικός χώρος 1 top banner 468x60 px

Διαφημιστικός χώρος 2 πλάγιο banner 160x600.

Διαφημιστικός χώρος 3 banner 300x250 px μέσα στο άρθρο.

Διαφημιστικός Χώρος 4 banner 728x90 px στο κάτω τμήμα της σελίδας

Το κόστος τοποθέτησης του banner διαμορφώνεται σε τρία επίπεδα ανάλογα τον χώρο, την ιστοσελίδα και τη διάρκεια της προβολής.

Διαφημιστικός χώρος 3

Το www.theaterinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στο θέατρο. Τα πάντα για το ελληνικό και το παγκόσμιο θέατρο,

To cinemainfo.gr μπορεί να δημιουργήσει καμπάνιες κάθε είδους για την προβολή σας στο ίντερνετ, reach media, aφιερωμένες ιστοσελίδες, στόχευση σε συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις κλειδιά. Το cinemainfo.gr δεν τοποθετεί Pop up παράθυρα στις ιστοσελίδες του καθώς πιστεύει ότι είναι εκνευριστικό για τους επισκέπτες του.

Η διαφήμιση στο ίντερνετ σε ένα website σαν το cinemainfo έχει τα εξής χαρακτηριστικά. Χαμηλό κόστος, απόλυτη στόχευση, μεγάλα άμεσα και έμεσα ωφέλη για τον διαφημιζόμενο.

Πρόσφατα στατιστικά επισκεψιμότητας του cinemainfo αλλά και όλων των θεματικών ιστοχώρων μας - επισκεψιμότητα

Όταν δεν υπάρχουν αποκλειστικοί διαφημιζόμενοι στο cinemainfo, στις ιστοσελίδες του τρέχουμε banners του amazon.com του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού καταστήματος στο κόσμο, της pixmania.com του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού καταστήματος με ειδίκευση τα ηλεκτρονικά είδη στην Ευρώπη και του google / adwords του μεγαλύτερου διαφημιστικού δικτύου στο ίντερνετ. Μπορείτε να τοποθετήσετε διαφήμιση στο cinemainfo.gr και μέσω του google ανοίγοντας ένα λογαριασμό adwords και να δείτε τα banner ή τα text link σας εύκολα γρήγορα και με χαμηλό κόστος.

Για κάθε απορία ή διευκρίνηση σε σχέση με την διαφήμιση στο ίντερνετ και για το πιθανό κόστος μιας καμπάνιας στο cinemainfo μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. [επικοινωνία]

webmaster www.cinemainfo.gr

Σχετικά άρθρα

Διαφήμιση στο ίντερνετ

Online διαφήμιση

ΔΙΑΔΗΜΙΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ CINEMAINFO.GR

Διαφημιστικός χώρος 2

Διαφημιστικός χώρος 4

Το cinemainfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην κινηματογραφική τέχνη και τους συντελεστές της. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ INFO.GR