ΣΙΝΕΜΑ INFO.GR. Ένα website αφιερωμένο στον κινηματογράφο.
ΑΡΧΙΚΗ | ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ | ΤΑΙΝΙΕΣ | ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ | ΗΘΟΠΟΙΟΙ | ΝΕΑ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΠΙΣΩ

32ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ

Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Το 32ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας και, συγχρόνως, το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, μαζί με το digi2009 ξεκίνησαν τις εργασίες τους στις 21 και τις τέλειωσαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2009. Αυτές εδώ οι ιστοσελίδες του cinemainfo θα αφορούν αποκλειστικά το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας, το τρίτο εθνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου που έχει η Ελλάδα.

Ένα σύντομο ιστορικό του, μια αναφορά στην τελευταία διοργάνωσή του, αναλυτική κριτική και αναφορά στις ταινίες του εθνικού και του διεθνούς τμήματος, οι παράλληλες εκδηλώσεις, τελικά, μια κριτική αποτίμηση του Φεστιβάλ της Δράμας, αυτά θα μπορεί να διαβάσει ο αναγνώστης σε αυτές εδώ τις ιστοσελίδες. Παρακολουθούμε αυτό το Φεστιβάλ από το 1992, έχουμε αποκρυσταλλώσει την άποψή μας και μπορούμε υπεύθυνα να την καταθέσουμε σε εσάς.

Η αναφορά στις ταινίες είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τον κινηματογραφόφιλο, για τον ιστορικό και το μελετητή του κινηματογράφου, αφού οι ταινίες του Φεστιβάλ ταξιδεύουν σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα, αλλά και από το σωματείο «μικρό», το οποίο προωθεί την ταινία μικρού μήκους, διανέμονται οι ταινίες σε δύο κινηματογράφους στην Αθήνα . Σύντομα θα έχουμε και ένα εκτενή κατάλογο με ταινίες μικρού μήκους που θα είναι μια εικόνα της εθνικής μας παραγωγής στον κινηματογράφο.

 

 

30ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ

30ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ

http://www.dramafilmfestival.gr/

 

 

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ

Το cinemainfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην κινηματογραφική τέχνη και τους συντελεστές της. Τα πάντα για τον κινηματογράφο. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ INFO.GR