ΣΙΝΕΜΑ INFO.GR. Ένα website αφιερωμένο στον κινηματογράφο.
ΑΡΧΙΚΗ | ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ | ΤΑΙΝΙΕΣ | ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ | ΗΘΟΠΟΙΟΙ | ΝΕΑ
ΚΙΝΕΤΑ

ΠΙΣΩ

Κινέτα

ΤΑΙΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ

Ένας βιασμός που έγινε σε ένα ξενοδοχείο στην Κινέτα είναι το θέμα αυτής της ταινίας. Παρακολουθούμε την αναπαράσταση αυτού του βιασμού και, παράλληλα, την ψυχολογική κατάσταση της καμαριέρας. Το μοντάζ δε δημιουργεί κανένα απολύτως ρυθμό, η ταινία αδυνατεί να αρθρώσει το λόγο της και γίνεται απόλυτα κουραστική για το θεατή. Το φιλμικό έργο δεν ολοκληρώνεται ποτέ, έτσι καταλαβαίνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια ταινία δείγμα που μας δείχνει τις καλές προθέσεις του σκηνοθέτη, αλλά όμως δεν έχουμε τίποτε άλλο να δούμε. Το σημαντικό είναι ότι αυτή η ταινία είναι η πρώτη που διανέμεται στο παράλληλο κύκλωμα (προβάλλεται στο Nixon, πίσω από το Bios) σε ψηφιακή μορφή.

Γιάννης Φραγκούλης

Κινέτα Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος Σενάριο: Γιώργος Κακανάκης, Γιώργος Λάνθιμος Φωτογραφία: Θύμιος Μπακατακάκης Μοντάζ: Γιώργος Μαυροψαρίδης Ήχος: Στέφανος Ευθυμίου Ερμηνεύουν: Ευαγγελία Ράντου, Άρης Σερβετάλης, Κώστας Ξικομηνός Παραγωγή: Αθηνά Ραχήλ Τσαγκάρη Έτος παραγωγής: 2005 Χώρα παραγωγής: Ελλάδα Χρόνος: 95΄.

ΚΙΝΕΤΑ

Το cinemainfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην κινηματογραφική τέχνη και τους συντελεστές της. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ INFO.GR